Ajur-veda sajt

Autor
Podelite na društvenim mrežama

Počinjemo na razvoju sajta Ajur-veda doo.


Podelite na društvenim mrežama
Article Categories:
Vesti

Komentari

 • Postovani
  Zanima me da ima neki vash proizvod koji moze da pomogne u lecenju diskus hernije, namaljivanje boli i isto tako zanima me dali ima neka hrana koja treba vise da se konzumira ili da se izbegava
  Hvala unapred

  Sanja 2. феб. 2011 20:21 Одговори
 • Ne postoji „carobni napitak“ ni za jednu bolest, pa tako ni za astmu. Za resenje bilo kakvog problema, uvek je neophodno upotrebiti tri pristupa:

  1. Nidana parivardjana – uklanjanje uzroka bolesti. U slucaju disajnih problema to cesto znaci izbegavanje sira, pavlake, jogurta, slatkisa i raznih drugih namirnica koje pri slabom agniju stvaraju visak sluzi u telu. naravno uzroci mogu biti razni / nepravilna dnevna rutina, okruzenje na poslu (vlaga, hemijski otrovi) itd. Bez ovoga nema izlecenja ni jedne bolesti!

  2. Samana – uravnotezenje telsenih energija (dosa), tkiva, varenja itd. Ovde se koriste razni preparati, i ako se ispostuje ona prva tacka – nidana parivardjana, tada ovi preparati imaju „cudotvorno delovanje“, u suprotnom, njihov ucinak je oko 30%. Ovde spada i suncanje, post, uravnotezena ishrana, redovne navike itd.

  3. Shodana – eliminacija telesnih toksina putem ciscenja krvi, sinusa, zeluca, tankog i debelog creva. To je pancakarma. Ona unistava samo seme bolesti koje moze da preostane posle prva dva pristupa.

  Čobić Vlada 10. мај. 2010 19:37 Одговори
 • Postovani, interesuje me da li postoji neka „kombinacija“ ajurvedskih proizvoda ili samo jedan proizvoid koji bi uspesno odklonio probleme sa disajnim putevima pa cak i asme?

  Sarasvati 14. апр. 2010 22:25 Одговори
 • Preparate možete nabaviti u prodavnicama zdravije hrane – pogledajte stranicu prodajna mesta.

  Čobić Vlada 29. јан. 2010 23:45 Одговори
 • Interesuje me da li u Novom sadu postoji neko ko se bavi ayurvedskom medicinom i mesto gde se mogu nabaviti preparati.

  Hvala unapred na odgovoru.

  Katarina 24. дец. 2009 20:17 Одговори
 • @Tijana
  Lečenje ove „bolesti“ je relativno prosto, ali zahteva strogu disciplinu u ishrani. Potpuni nestanak simptoma je moguć u roku od 10 do 30 dana. Na žalost, ne postoji „čarobna pilulica“ i ni jedan ajurvedski proizvod ne može da zameni normalne navike u ishrani i svakodnevnom životu. A „Mr. Chron“ je upravo posledica pogrešnih navika.

  @Tatjana
  Pozovite 063/771-0-609 i raspitajte se šta i kako dalje.

  Čobić Vlada 22. јан. 2009 16:12 Одговори
 • Postovani, molim za pomoc. Bila sam na tecaju Siddhy tehnike i letenja 1999 godine u Mladenovcu. Praktikovala sam tehnike nekoliko godina, a onda sam prestala, jer nisam mogla da kontoliem vreme. Od skoro sam pocela opet sa meditacijom ali sam Sutr zaboravila. Moze pomoc?

  Tatjana 5. дец. 2008 1:51 Одговори
 • Postovani, zanima me da li od vasih proizvoda nesto moze da pomogne u lecenju moje bolesti Mr.Chron – ostecenje sluzokoze creva?

  Tijana 28. нов. 2008 21:37 Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *