Najbolje za srce i krvne sudove!

Autor
Podelite na društvenim mrežama

Terminalia Arjuna

Prah kore drveta Terminalia Arjuna najzad i u Beogradu!

Posle velikih napora, uspeli smo da registrujemo dodatak ishrani u kapsulama, koji se sastoji od 100% sprašene kore drveta arđune i na taj način obezbedimo svim našim korisnicima najbolju ajurvedsku biljku za zdravlje srca i krvnih sudova.

I drevna ajur-veda i savremena alopatska medicina puni su hvale za ovu biljku. Na našoj stranici posvećenoj ovom preparatu, možete se poptpunije upoznati sa dobrobitima koje ona pruža, a takodje i pogledati odabrana istarživanja objavljena na PubMed – jednom od najcenjenijih i najpoznatijih medicinskih sajtova na svetu.

Iako sam biohemijski mehanizam delovanja ardjune nije rasvetljen, i klinička istraživanja i lično iskustvo korisnika pokazali su ono što ajur-veda vekovima tvrdi: Ardjuna je najbolji čuvar srca!

Ardjuna

Ardjuna sastav


Podelite na društvenim mrežama
Article Categories:
Vesti

Komentari

 • Poštovani Vlado, imam prosirene vene donjih ekstremiteta, potkolenice, prevoji kod kolena i pomalo se pojavljuju na natkolenicama. Koji je vaš predlog za ojačanje zidova vena?

  Željko 3. мар. 2017 16:29 Одговори
  • Mahanarajana ulje – redovna masaža duž velikih kostiju nogu, s obe strane, nim gard i vata čaj.

   Da li su vene posledica uslova na radnom mestu ili su nastale iz nekog drugog razloga? Da li mnogo stojite tokom dana?

   Čobić Vlada 3. мар. 2017 18:30 Одговори
 • Zdravo, ja imam 28 godina. Od pre 3-4 meseca pojavio se krvni visoki pritisak i lupkanje srca. Dobio sam terapiu koji koristim 2-3 meseca… Binevol za lupanje i regulisanje pritiska. Svaki dan osecam tegobe pritisak je 130-150 srcani 70-100 sta preporucujete ja sam danas video nesto u vezi pritiska i krvnih sudova na vasoj stranici. Hvala unapred

  Mirko 4. јан. 2017 20:17 Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *