Kozmetika

Sapun od ruže

Podelite na društvenim mrežama

Vata sapun

Cena: din. 450

Količina 100 grama

Hladeći
Za normalnu / osetljivu kožu

Ružine latice se koriste u kozmetici hiljadama godina. U drevnom Egiptu i starom Rimu (o Indiji i da ne govorimo) kraljice i bogate dame su neizostavno koristile kozmetičke proizvode na bazi ruže.

Sapun od ruže je izvanredan za pita tip kože: osetljiva, topla koža, sklona infekcijama, osipima, osetljiva na sunce i vlagu.

Sastav ovog sapuna je izuzetno nežan – osim ružinih latica i ružinog ulja tu su još i indijski bosiljak (tulsi), nana i gotu kola. Zato se uspešno može koristiti i za higijenu nežnih, intimnih delova tela.

Eterično ulje ruže (Rosa Damascena, absolut) izvanredno deluje na uzburkane emocije i jak temperament osoba pita telesnog tipa. Sladak i hladeći miris čistog ružinog ulja neutrališe emotivni stres, hladi i smiruje „usijane glave“.

Centella Asiatica (gotu kola), Ocimum Sanctum (tulsi), Mentha Piperita (nana) i Rosa Centifolia (ruža) su vekovima proverene trave naročito pogodne za održavanje zdravlja osetljive kože pita telesnog tipa.

Ružin sapun je izvanredan za toplo i vlažno vreme: kasno proleće, leto i ranu jesen.

Vata sapun, sastojci


Podelite na društvenim mrežama

5 komentara

 1. Sonja

  Postovani, da li je ovaj sapun bolji od druga dva za lice sklono aknama? hvala unapred, Sonja

 2. Aja

  Molila bi vas da mi odg.dali imate ulje divlje ruze? i kako bi mogla s Kosova da narucim ovo insijsko ulje brahmi amlom? hvala vam puno :*

  • Čobić Vlada

   Ulje divlje ruže nemamo, a sa Kosova je najbolje da nabavite u Prokuplju, Leskovcu ili Kruševcu – gde god je zgodno. Prosto, nema platnog prometa i kurira za Kosovo. Nekad smo slali za Gračanicu, ali ni to više nije moguće.

 3. jelena

  Sapun je fenomenalan! Istini za volju, nisam ni sumnjala pošto stvarno imam poverenja u Ajurvedske metode i proizvode ali eto, ja da se pohvalim :), pozz svima

RSS

Postavite komentar u vezi "Sapun od ruže"

Možete koristiti Kontakt stranu ako ne želite da sadržaj bude javno objavljen.