Novo  Suplementi

Trifala plus TRENUTNO NIJE DOSTUPNO

Trifala plus

Cena: din. 1700

Količina 60 tableta

MA 505, ili kako se u Evropi još zove – Trifala plus – nudi vam legendarne dobrobiti trifale u organskom izdanju.

Toksini

Ako se osećate tromo, bezvoljno ili zapušeno, postoji velika verovatnoća da je vaše telo puno toksina. Prema Mahariši ajurvedi, toksini se nakupljaju kada su vaše varenje hrane i izlučivanje otpadnih materija nepravilni, što dovodi do kožnih problema, menstrualnih tegoba, iscrpljenosti, depresije i mnogih drugih zdravstvenih neravnoteža.

Detoksikacija

Uravnotežavanje varenja i izlučivanja je specijalnost Mahariši ajurvede i mnogi proizvodi pod ovim robnim znakom osmišljeni su upravo u te svrhe. U najdelotvornije od tih proizvoda spada organski MA 505, koji sadrži moćnu ajurvedsku mešavinu trava, poznatu kao trifala.

MA 505 – Trifala Plus!
Organska Trifala u tabletama!

Rasajana

Trifala Plus sastojci

Organski MA 505 sadrži tri čudesna ploda – amalaki, haritaki i vibhitaki, a svaki od njih je moćno sredstvo za podmlađivanje i održavanje zdravlja, sredstvo koje se u ajurvedi zove rasajana. Zbog toga što organski MA 505 sadrži tri rasajane, on spada u najdragocenije biljne suplemente na svetu. Četvrti sastojak, ružine latice, dodat je kako bi podržao sinergiju ova tri ploda i poboljšao njihovu delotvornost.

Kvalitet

Još jedna činjenica izdvaja organski MA 505: Mahariši ajurveda poznata je po tome što koristi samo najkvalitetnije sirovine, strogo se držeći proizvodnih postupaka opisanih u drevnim spisima. Bilje se gaji bez upotrebe pesticida i veštačkih djubriva, u okolini koja je čista i nezagadjena. Na kraju, plodovi se beru samo kada su sazreli na drvetu (nema naknadnog ’’dozrevanja’’ u komorama), kako biste dobili punu vrednost ove zadivljujuće rasajane.

Uklonite toksine, naslage, gasove i nadutost!
MA 505 – Trifala Plus
 • 100% organski proizvod 100% organic
 • Detoksikuje čitavo telo
 • Snažno protiv upalno i antivirusno sredstvo.
 • Čisti i tonira gastro-intestinalni trakt
 • Ispravlja konstipaciju i lenja creva.
 • Čisti jetru, žuč, creva i krv.
 • Doprinosi održavanju zdravog nivoa holesterola.
 • Smanjuje salo, jača oči i kožu.
 • Pročišćava urin, jača urinarni trakt.
 • Razlaže šlajm, pomaže iskašljavanje.
 • Poboljšava delotvornost drugih biljnih preparata.
Osećajte se lako, čisto i revitalisano –
Podmladite se iznutra!

.

15 komentara

 1. Dragana

  Vlado,

  unazad 30.godina imam problem sa aergijom na sunce. Koristila sam razne lekove, suplemente itd.. ali mi nikada i nista nije pomoglo. Zapocela sam proces analize na klinickom centru koji traje nekoliko meseci, ali nemam nikakav rezultat te analize.

  Narucila sam brahmi kaosule, ali citam da bi mi bila korisna i Tefala i Nim gard.

  Da li mogu da koristim sve to, ili mozete vi da mi preporucite neku dobru kombinaciju

  Inace se uopste ne izlazem suncu, cak sam skoro prestala i da plivam

  • Čobić Vlada

   Kako se ta alergija ispoljava? Šta se dešava kada se izložite suncu i kao uopšte funkcionišete, jer sunce sija stalno, jedino ga zimi nema?

 2. Aleksandra

  Porudjbe za novi sad ako porucim danas .jad stignu.i recite mi u cemu je razlika trifala 500 dinara i trifala plus 1700 dinara

  • Čobić Vlada

   Porudžbine stižu u roku od jednog radnog dana, bilo gde u Srbiji. Razlika je u proizvodjaču i naravno obliku – čurna je prah, ma 505 su tablete. Prah je 6 puta jeftiniji, ali mnogi ne podnose taj ukus, pa kupuju tablete.

 3. Sasha

  Poštovani g-dine Čobiću zahvaljujem Vam se na prethodnom odgovoru. Molim Vas za savet da li trifala pomaže i kod regulisanja masnoća u krvi i snižavanju šećera?. Duži period imam povišen holesterol i trigliceride, dosta sedim zbog prirode posla i slabije se krećem. Šta bi ste mi još preporučili pored Trifale u smislu redukcije telesne težine? Hvala još jednom, veoma ste profesionalni.

  • Čobić Vlada

   Za redukciju telesne težine a i za smanjenje viškova koje ste nabrojali, važno je da se redovno krećete. Ne mora to da bude neka velika i dugotrajna ili naporna telesna vežba, ali treba da bude svakoga dana. Na primer, šetnja od pola sata posle večere, ili posle dolaska sa posla itd. Druga veoma korisna stvar je transcendentalna meditacija. To je tehnika koja neutrališe stres, pruža odmor i energiju, pa onda nemate nagon da jedete ono što ne treba i kad ne treba, već počinjete da više slušate svoje prave potrebe. Nakupljanje šećera i holesterola mnogo je više podstaknuto stresom nego hranom.
   Trifala je svakako odličan preparat za izbacivanje telesnih viškova – sluzi, masti, šećera, toplote, hladnoće itd, za čišćenje i detoksikaciju, ali nije svemoćna, to jest samo pijenjem trifale, nećete rešiti sve probleme. Važno je da se malo poboljšaju i životne navike.

 4. Sasha

  Poštovani, davno sam kupio trifalu u prahu ali nisam mogao da je koristim, jer je i kiselo i gorko u isto vreme. Izazivalo mi je i osećaj povraćanja. Da li će se isto dešavati i kod uzimanja kapsula? Pomaže li trifala generalno kod mršavljenja? Hvala

  • Čobić Vlada

   Kod kapsula ne osećate ukus, to je njihova velika prednost, pa onda nema ni tog nagona za povraćanjem. Trifala pomaže kod smanjenja prevelike telesne mase, jer proćišćava jetru, creva i krv, što pojačava razmenu materija i doprinosi smanjenju svih vrsta naslaga, uključujući i masne.

 5. Nikola

  Recite mi koja je razlika izmedju trifale i trifale plus

  • Čobić Vlada

   Trifala čurna je prah, proizvodi ga Baidjanath, Trifala plus je u obliku kapsleta, organski sertifikovan, proizvodi Mahariši ajurveda. Trifala prah je 100% čista trifala, trifala kapslete naravno imaju i sredstvo za vezivanje – talk itd. Trifala čurna je 120 grama, košta 500 dinara, trifala plus je 60 grama, košta 1700 dinara. Nadam se da je dovoljno?

 6. ljiljana

  imam 62 god, višak 15 kg, nadutost stomaka slabije varenje i česte opstipacie,želela bih da očistim organizam od toksina i da mi se normalizuje varenje i stolica i da skinem višak kilograma.
  Da li vaše susam ulje može da se stavi u nos po jednu kap u svaku nozdrvu?

 7. gordana

  poštovanje,molim vas recite mi kako se koristi trifala plua.
  hvala unapred

 8. vladimir

  U Indiji postoji izreka ko nema majku ima trifalu,to ajurveda pokazuje vec nekoliko hiljada godina

RSS

Postavite komentar u vezi "Trifala plus TRENUTNO NIJE DOSTUPNO"

Možete koristiti Kontakt stranu ako ne želite da sadržaj bude javno objavljen.