Borovea krema, grčko seme i indijski kim

Podelite na društvenim mrežama

Borovea, Indijski kim i Grcko semeNa zahtev potrošača, naš asortiman smo obogatili sa još tri proizvoda. U pitanju su Borovea krema, grčko seme i indijski kim.

Borovea je antiseptična pomada – veoma efikasno sredstvo za potpunu negu i zaštitu kože. Aktivni sastojci na bazi vekovima proverenih ajurvedskih biljaka odlično štite kožu od bakterijskih i gljivičnih infekcija, osipa, pucanja, suvoće i drugih sličnih stanja.

Indijski kim (djira) je zbog svoje izuzetne arome omiljeni začin u indijskoj, meksičkoj, kubanskoj, zapadno-kineskoj, severno-afričkoj i blisko-istočnoj kuhinji. Ukus i miris indijskog kima potiču od obilja eteričnih ulja, pre svega kumin-aldehida u sirovom semenu i pirazina koji nastaju njegovim prženjem ili pečenjem.

Grčko seme (piskavica) je najbolji začin za pripremu pirinča i krtolastog povrća. Seme je aromatično, blago gorkog, ljutog i slatkog ukusa a energija mu je zagrevajuća. Ishranjuje i čisti limfu, krv, koštanu srž, nervni i reproduktivni sistem. Pozitivno deluje na sisteme organa za varenje, disanje i urogenitalni sistem.

Borovea


Podelite na društvenim mrežama

8 komentara

 1. Dragan Nikolić

  poštovani,

  Da li imate borovea kremu i kolika je cena?

  Pozdrav,

 2. Čobić Vlada

  Dve kašičice trifale skuvajte u 500ml vode. Kada provri, skinite sa vatre i ostavite poklopljeno dok se ne ohladi. Procedite kroz gustu gazu, tako da ostane samo čist odvarak, bez primesa taloga.

  Umivajte oči ovim čajem dva do tri puta na dan. Možete i da ukapavate po jednu do dve kapi u svako oko, ali je i umivanje dovoljno.

 3. Snezana

  Kupila sam trifalu, pa me interesuje kako se pravi rastvor, tj. caj za ispiranje ociju i da li se samo spolja ispira ili se ukapava u oci?

 4. Čobić Vlada

  Sa ajurvedske tačke gledišta neophodno je da vaša ishrana, varenje i eliminacija dođu u ravnotežu, a verovatno treba korigovati i biološke ritmove. Ispravne savete o svemu ovome možete dobiti od dr. Vijasa, koji će krajem oktobra ponovo biti gost u našem ajur-centru.

 5. Sasa Stankovic

  Postovani,

  Imam vec četiri godine seborecni dermatitis, na prednjem delu temena koji uz stalno mascenje izaziva i opadanje kose. Sta mi savetujete sa ajurvedske tacke gledista, posto od tzv moderne medicine i kozmetike ovde nema pomoci ni malo.

  S postovanjem,
  Sasa Stankovic

 6. Gordana K.

  Imam 30 godina, mesovito (T-zona, koza na obrazima normalna) – osetljivi (alergijski dermatitis na bradi) tip koze.

  S obzirom da bih htela da probam jednu od krema iz vaseg ponudjenog asortimana, interesuje me koju bi mi Vi savetovali.

  Unapred zahvalna!

RSS

Postavite komentar u vezi "Borovea krema, grčko seme i indijski kim"

Možete koristiti Kontakt stranu ako ne želite da sadržaj bude javno objavljen.