Doktor Vijas ponovo u Beogradu

Podelite na društvenim mrežama

Dr Mahendra VijasIstaknuti ajurvedski stručnjak, specijalista za ajurvedsku puls dijagnozu i pančakarma tretmane – doktor Mahendra Vijas iz Indije, ponovo će gostovati u „Ajur-centru“ koji se nalazi u Bulevaru umetnosti 5, na Novom Beogradu.

Dr. Vijas će i ovog puta davati stručne konsultacije u pogledu upotrebe ajurvedskih preparata, pravilne ishrane i nadgledaće pančakarma tretmane. Radno vreme centra je od 09 do 16h, a prvi slobodni termini su već od četvrtog novembra.


Podelite na društvenim mrežama

8 komentara

 1. Gaborov Anka

  Pozdrav svima
  interesuje me tacan datum kada ce Dr. Vijas biti u Beogradu?
  Hvala

 2. zorica jerotic

  pozdrav,interesuje me da li doktor vijas moze pomoci obolelima od dijabetesa tipa 1,poz

 3. slavica

  interesuje me, ako ste obavesteni, kada ce dr Vjas doci u zagreb,ili u neki drugi grad u hrvatskoj..

 4. ljilja

  zahvaljujem se na brzom odgovoru svakako cu vas poslušati ali primecujem da mi se nešto dešava malo neobično pa da vas pitam pijem trifalu uvece a ujutru nim gard i jako kašljem ne izbacujem ništa ali imam jake napade kašlja a ništa ne izbacim samo pljuckam nesto znam da je to neki znak pročiščavanja i da ne bi trebalo da prekinem ali radim u pozivnom centu moj posao je da pricam pa me to jos vise iritira, kad izostavim trifalu uvece a ujutru pijem nim gard kašljem ali manje,svakako cu probati kombinaciju dašamul čaja i nim garda kako ste mi preporucili poštovanje i veliki pozdrav

  • Čobić Vlada

   Obzirom da na radnom mestu morate puno da govorite, probajte sledeće: pre početka posla, sažvaćite (ali pažljivo – polako) sadržaj jedne semenke (zelene) kardamona. To će smiriti poremećenu udana vatu, a Dašamul će vam tu biti stvarno dobar.

RSS

Postavite komentar u vezi "Doktor Vijas ponovo u Beogradu"

Možete koristiti Kontakt stranu ako ne želite da sadržaj bude javno objavljen.