Najbolje iz ajur-vede i na srpskom tržištu

Podelite na društvenim mrežama

U skladu sa našim strateškim opredeljenjem da tržištu nudimo najbolje ajurvedske proizvode, započeli smo saradnju sa najpoznatijom ajurvedskom kompanijom van granica Indije – Maharishi Ayurveda Product India (MAPI).

Kontrola kvaliteta u MAV

Ova kompanija ne zauzima značajno mesto na indijskom tržištu, ali drži najveći deo u SAD i Evropi, zahvaljujući pre svega vrhunskom kvalitetu svojih proizvoda i brojnim zapadnjačkim certifikatima kvaliteta i priznanjima za kvalitet koje je stekla.

Zahvaljujući ovoj saradnji, sada će i naši klijenti moći da koriste ajurvedsku kozmetiku sa nemačkim BDIH certifikatom, po veoma povoljnim cenama za takvu vrstu luksuzne robe.

Maharishi Ayurveda

Najbolje od biljaka


Podelite na društvenim mrežama

6 komentara

 1. VESNA

  DA LI MOZE DA SE NABAVI RESTONE ? AKO NE STA UZIMATI ?

  • Čobić Vlada

   Restone nisam u mogućnosti da nabavim (bar za sada). Umesto njega imamo klasičan proizvod (klasična ajur-veda) „Kumari asava“ (prodaje se pod imenom „Napitak od aloje„).

   Od sledeće godine imaćemo i šatavari čurnu.

 2. magdalena

  Postovani,da li postoji mogucnost da se pojavi ponovo proizvod stress guard,obzirom da imamo jako dobra iskustva sa tom biljkom, odnosno preparatom,i da li moze da se nadje Ardjuna u Srbiji? veliki pozdrav

 3. ljiljana

  popunila sam vas upitnik i saznala da sam pita-vata tip i htela bih da se informisem detaljnije o tome,hvala

RSS

Postavite komentar u vezi "Najbolje iz ajur-vede i na srpskom tržištu"

Možete koristiti Kontakt stranu ako ne želite da sadržaj bude javno objavljen.