Obeslim – vitki i zdravi na prirodan način

Podelite na društvenim mrežama

Proizvod trenutno nije u našoj ponudi.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Obeslim – odabranu mešavinu vekovima korišćenih trava za pravilan metabolizam masnoća. Višak holesterola i triglicerida, masno potkožno tkivo, celulit i naravno gojaznost su samo neki od pokazatelja da je metabolizam masnih materija u organizmu narušen.

Obeslim je mudro izbalansirana mešavina sedamnaest ajurvedskih trava, od kojih su naročito značajne sledeće tri grupe:

 • Gugulu (Commiphora mukul) je specijalna smola čiji je najvažniji kvalitet da ima sposobnost da bukvalno „struže“ skorele masnoće sa zidova krvnih sudova, zglobova i drugih dubljih tkiva.
 • Trifala (amalaki, bibhitaki i haritaki) je naročito važna zato što uništava duboko ukorenjene toksine obavijene masnim tkivom.
 • Trikatu (crni biber, dugi biber, đumbir) pojačava vatru varenja i tako „spaljuje“ višak masnoća u sistemu za varenje i sprečava dalje nakupljanje masti u telu.

Obeslim

Naravno, Obeslim nije nikakva „čudotvorna“ kapsula, već je neophodno dovesti u red navike u ishrani i dnevnoj rutini. Sinergijom ova tri faktora (odličan preparat, pravilna ishrana, redovna fizička aktivnost) majka priroda će vam vratiti vitak i zdrav izgled, dobro raspoloženje i osećaj svežine i poleta!


Podelite na društvenim mrežama

8 komentara

 1. Olivera

  Da li Obeslim nemate trenutno, ili ga više nećete ni dobijati?

 2. Nena

  Postovani,
  da li mogu istovremeno da koristim kapsule Neem Guard i Obeslim?
  Koristim od februara ove godine ,sa pauzom od mesec dana,Neem Guard.Primetila sam znatno poboljsanje izgleda koze.(Imala sam relativno problematicnu kozu od mladosti,sada imam 52 god).Ali,cini mi se da su moji, inace beli i zdravi zubi,poprimili malo zuckastu boju.Da li je moguce da je konzumiranje kapsula Neema moglo da dovede do toga?Koristim inace samo Denta Gam pastu. Unapred se zahvaljujem na odgovoru.

 3. tijana

  gde trenutno mogu da obavim kupovinu Obeslim preparata u Beogradu ?

 4. Čobić Vlada

  S obzirom na ovo što ste naveli, Vama je zaista neophodan detaljan program i konsultacije sa stručnjakom.

  Holesterol i težina su posledice slabog varenja. Dakle, probajte da neko duže vreme jedete laganu hranu – samo supe ili čorbe jedno desetak dana. Obeslim će vam pomoći u nekoj meri, ali za pravi rezultat neophodan je celovit program – ishrana, umerena fizička aktivnost, spavanje…

  Javite se na 011/428-01-06 i saznajte detaljnije o svemu.

 5. Ana Pantelic

  Postovani,

  zainteresovana sam za kupovinu Obeslim preparata kao i pomoćne savete da svoj organizam dovedem u bolje stanje i redukovanu težinu Naravno i da poboljsam ishranu.

  Koliko košta ovaj preparat, pregled doktora Ajurvede i program ishrane koji bih koristila.

  Imam 47 godina deset kilograma više i problem sa holesterolom i stresnim načinom rada, pijem lekove za holesterol u ishrani ne koristim ulje i mast , osim maslinovog u salati. Dodatno uzimam hormon stitne zlezde koja je lenja-imam Hašimoto.

  Hvala unapred na odgovoru.

RSS

Postavite komentar u vezi "Obeslim - vitki i zdravi na prirodan način"

Možete koristiti Kontakt stranu ako ne želite da sadržaj bude javno objavljen.