Proširenje prodajne mreže

Podelite na društvenim mrežama

prodajnu mrežu obogatili sa još nekoliko prodajnih mestaVelika nam je čast što možemo da objavimo da smo našu prodajnu mrežu obogatili sa još nekoliko prodajnih mesta u gradovima Srbije.

Ukoliko ste i Vi zainteresovani za saradnju, imate prodavnicu i želite svoju ponudu da oplemenite i Ajur-veda proizvodima, pošaljite nam poruku sa naše kontakt strane.

Ajur-veda prodajnoj mreži su se pridružili Biocandy shop iz Novog Sada, Tara Centar, Zlatno zrno i Apoteka CIBA iz Beograda, a „ušli“ smo na velika vrata i u Bajinu Baštu – naše proizvode u tom gradu sada možete naći u prodavnici Sokolina d.o.o.

Kompletan spisak prodavnica možete naći na strani Prodajna mesta.


Podelite na društvenim mrežama

18 komentara

 1. Čobić Vlada

  U celoj BiH trenutno nemamo ni jedno prodajno mesto. Najbolje je da zamolite nekoga ko dolazi do Šapca, Novog sada, Beograda itd da vam kupi proizvod koji želite. Ili, pozovite Tahira Kalauzovića iz Sarajeva na broj 061 200 438 pa vidite sa njim da vam nekako dostavi to što želite.

 2. Danijel

  Da li postoji neko prodajno mjesto na teritoriji Republike Srpske? Postoji li mogucnost da se neki od ovih proizvoda naruci preko Interneta? Hvala.

 3. Ivana

  Da li mogu koristiti Trifala – obzirom da imam nizak pritisak? Hvala.

 4. Čobić Vlada

  Kod upornih i dugotrajnih stanja obratite se hirurgu.

  Hemoroidi su posledica veoma loših navika u ishrani.

 5. srdjan

  Zanima me imate li ista protiv hemoroida II/III gr.?

 6. Čobić Vlada

  Za različite kožne probleme, uključujući i psorijazu, najtoplije Vam mogu preporučiti nim gard, čandrika ajurvedski sapun i sidha ajurvedski šampon. Preparate koje ste pomenuli nismo u mogućnosti da nabavimo.

 7. Goran

  Poštovani, zanima me da li će uskoro biti u ponudi neki od preparata za lečenje psorijaze: 777 ulje, psorolin krema, psorolin sapun, Eves Arnica Neem šampon, i td.

 8. Čobić Vlada

  Poštovana Gordana, za sada od rasajana može da se nabavi samo čijavanpraš. Uvoz ajurvedskih preparata nije jednostavam posao, tako da nije lako proširivati listu. U svakom slučaju, mi ćemo se truditi da proširimo paletu svojih proizvoda i tako svima izadjemo u susret.

 9. Gordana Kastratovic

  Postovani, mnogi od preparata rasajana i zacina u knjizi Ajur veda od Vladimira Cobica ne mogu da se nabave u bospajzevima. Da li postoji bas specijalizovana prodavnica Ajur vede u Beogradu koja ih prodaje?

RSS

Postavite komentar u vezi "Proširenje prodajne mreže"

Možete koristiti Kontakt stranu ako ne želite da sadržaj bude javno objavljen.