Proširenje prodajne mreže

Podelite na društvenim mrežama

prodajnu mrežu obogatili sa još nekoliko prodajnih mestaVelika nam je čast što možemo da objavimo da smo našu prodajnu mrežu obogatili sa još nekoliko prodajnih mesta u gradovima Srbije.

Ukoliko ste i Vi zainteresovani za saradnju, imate prodavnicu i želite svoju ponudu da oplemenite i Ajur-veda proizvodima, pošaljite nam poruku sa naše kontakt strane.

Ajur-veda prodajnoj mreži su se pridružili Biocandy shop iz Novog Sada, Tara Centar, Zlatno zrno i Apoteka CIBA iz Beograda, a „ušli“ smo na velika vrata i u Bajinu Baštu – naše proizvode u tom gradu sada možete naći u prodavnici Sokolina d.o.o.

Kompletan spisak prodavnica možete naći na strani Prodajna mesta.


Podelite na društvenim mrežama

18 komentara

 1. Vlada Trajanovic

  Sta imate od zacina? Kurkumu, kumin, asafoetidu (hing)?

 2. Goran Aleksic

  U Rumi trenutno nema prodajnog mesta, ali na strani Prodajna mesta možete proveriti koja od raspoloživih lokacija sa spiska Vam je najbliža.

 3. Nada

  Molim Vas da mi kazete ima li neko u Rumi vase proizvode? Pozdrav.

 4. Čobić Vlada

  U Makedoniji nemamo nikoga trenutno. Ima ljudi koji dolaze u Beograd i tu kupuju malo veće količine, pa nose u Skoplje. Pozovite Vesnu na broj 063/327-755 i 063/327-782.

 5. Jadranka

  Interesuje me da li ima neko ko radi sa Vasim proizvodima u Makedoniju? Da li bi mogla da kupim kod nas, ili da narucim preko poste direktno kod Vas.

  Hvala unapred na odgovor.

 6. Čobić Vlada

  Verovatno ste i sami svesni da tokom godina sve čulne i telesne funkcije polako propadaju, pa tako i polna. Prema ajur-vedi, normalno je da čovek do šezdeset godina bude seksualno aktivan, jer se smatra da je njegova snaga do tog uzrasta dovoljno velika. U svrhu održavanja snage i mladolikosti, ajur-veda prepisuje naročite biljne i mineralne mešavine koje se zovu rasajane. U doslovnom prevodu rasa je srž ili suština (životne snage), a ajana je „ono što unosi“. Dakle rasajane su specijalne formule za unošenje životne sile ili snage i one daju dugovečnost, snagu, mladolikost i vitalnost.

  Druga grupa preparata je posvećena specijalno jačanju seksualne snage. Oni se zovu vadjikarana, što se prevodi kao afrodizijak. Ovi su preparati veoma efikasni ako je iscrpljenost i iznurenost uzrok problema.

  Medjutim, ako je problem nastao zbog blokada (usled gojaznosti ili nakupljanja raznih taloga u urogenitalnom sistemu ili krvotoku) tada su mnogo efikasniji preparati koji čiste organizam ili specifičnu oblast. Ishrana je ovde takodje važna, kao i redovne vežbe i odmor.

  Tačan uzrok se najbolje može utvrditi pregledom kod iskusnog ajurvedskog specijaliste (vaidije). Korist od ovog pregelda je ne samo potpuno precizna analiza problema vezanih za fizičko i mentalno stanje dotične osobe, već i veoma precizna uputstva u pogledu ishrane, životnih navika, ajurvedskih preparata i drugih sredstava koja mogu delotvorno da povrate narušeni sklad izmedju duha i tela.

 7. Sone

  Interesuje me, posto sam u pedesetim godinama i znacajno mi je opala polna funkcija, kako moze i da li moze ajurveda da pomogne?

RSS

Postavite komentar u vezi "Proširenje prodajne mreže"

Možete koristiti Kontakt stranu ako ne želite da sadržaj bude javno objavljen.