Matha International na internacionalnom samitu kvaliteta

Autor
Podelite na društvenim mrežama

Sa zadovoljstvom možemo da objavimo da je jedan od naših partnera – Matha International, dobitnik prestižne nagrade za kvalitet u Njujorku. Na Internacionalnom sajmu kvaliteta (B.I.D.) Bineesh Joseph iz Matha Exports International je primio u ime svoje firme prvu nagradu.

Kompanije nagradjene u Nju Jorku su poznate ne samo po svojim izuzetnim poslovnim dostignućima, već i po svojoj opredeljenosti da permanentno rade na poboljšanjima i inovacijama, i drže se principa QC100 za kontrolu kvaliteta.

U svom obraćanju Bineesh Joseph je prisutnim liderima prezentovao ciljeve koje je njegova firma uspešno savladala, kao i buduće planove. Umesto bavljenja teškoćama koje donose trenutni problemi globalne ekonomije, po rečima Bineesh Josepha, Matha Export svaki dan koristi da za još malo napred pomeri kvalitet svojih proizvoda, što je jasan pokazatelj da je ta firma lider u svojoj oblasti.

Iz tih razloga je dobitnik ove prestižne nagrade – B.I.D. je dodeljuje uspešnim kompanijama širom sveta koje u svoj poslovni model uspevaju da uklope inovativnost, stavljajući kvalitet na prvo mesto.

Matha Exports International - nagrada BID

Matha International na internacionalnom samitu kvaliteta

Više informacija o toku i dodeli nagrada na ovom samitu možete videti na sledećem linku:
Matha Exports International, from India winner of the BID International Quality Summit Award in New York


Podelite na društvenim mrežama
Article Categories:
Vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *