O nama

Podelite na društvenim mrežama

Preduzeće LilaMa doo osnovano je u decembru 2009. kao naslednik firme „Ajur-veda doo“. Cilj našeg preduzeća je da omogući širokim slojevima stanovništva da uživa u dobrobitima koje pruža ajur-veda.

Osnivači i vlasnik Vladimir Čobić mnogo puta su se lično uverio u efikasnost, prirodnost i potencijal ajurvedskih biljnih preparata, preporuka za dnevnu i sezonsku rutinu, ajurvedskog načina ishrane za zdrave i bolesne ljude, ajurvedskih tretmana i tehnika za potpun razvoj duha, tela i okoline.

divider

Naš cilj: Da ponudimo najbolje ajurvedske proizvode iz oblasti biljnih i mineralnih dodataka ishrani, kozmetike i lične higijene i da predstavimo neke od vrhunskih tehnika joge, meditacije, disanja, fizičkih vežbi i sva druga teorijska i praktična znanja koja ajur-veda nudi za stvaranje harmoničnog, zdravog i dugog života.

divider

U šta verujemo: Verujemo da autentično, izvorno vedsko znanje ima ogromnu snagu da omogući bilo kome – nezavisno od pola, rase, vere, profesije ili uzrasta da dostigne i ispolji potpuni potencijal svoga duha i tela i tako živi srećno, zdravo i dugo.

Fotogalerija LilaMa

Naš moto je: „Najbolje iz ajur-vede“.

Danas u Indiji postoji više od 7000 registrovanih ajurvedskih proizvodjača i desetine hiljada neregistrovanih. Sve veći broj zapadnih kompanija deklariše svoje proizvode kao ajurvedske (pre svega proizvodjači kozmetike) i tako dovode u zabludu potrošače.

Svetsko tržište ajurvedskih proizvoda i usluga dostiglo je 62 milijarde dolara. Razumljivo je da u opštoj trci za profitom samo manji broj kompanija sledi izvorne recepture i ajurvedska pravila proizvodnje.

Naše preduzeće zastupa četiri velike i autentične ajurvedske kompanije iz Indije, od kojih je svaka lider u svom domenu:


Podelite na društvenim mrežama

Komentari

 • Postovani, da li postoje indijski doktori u Srbiji koji ofredhuju individyalni pristup po ajuvereda metofi za lecenje sindroma hronicnog umora?

  Valentina Kravljanac 4. јан. 2021 22:41 Одговори
 • Dobar dan.
  Da li proizvode mozemo preuzeti na Vasoj lokaciji?
  Hvala

  Ela 8. мар. 2020 7:33 Одговори
 • Postovanje Vlado! Zelim da se zahvalim na proizvodima koje sam narucila. Prezadovoljna sam, hvala vam od srca!

  Mirjana 4. јан. 2018 14:37 Одговори
 • Poštovani, molim Vas da mi kažete da li ima leka za „EPILEPSIJU“?

  Biljana 14. дец. 2015 22:15 Одговори
  • Teško je pitanje, jer ovo nije obična bolest. Postoje razne metode borbe sa njom, ne postoji neki određeni lek u smislu “pij to i sigurno će biti bolje“. Tu mora da se radi na više “frontova“.

   Čobić Vlada 15. дец. 2015 17:28 Одговори
 • Ovi simptomi mogu da ukazuju na pocetak psorijaze. Neophodno je korigovati zivotne navike i narocito navike u ishrani. Njabolje je da se savetujete sa nasim ajurvedskim strucnjakom dr. Mahendrom Vijasom.

  Čobić Vlada 10. мај. 2010 19:40 Одговори
 • Postovani, imam vec duze vreme problem sa perutanjem kose.

  Ustvari, koza mi je inace svuda malo osetljiva, ali na glavi najvise. Narocito u zimskim danima , kosu moram stalno prati , jer pocinje neizmerno da svrbi.Cime se vremenom stvarju ranice.

  Neznam resenje mom problemu, ali se nadam da vi imate neko sredstvo cime bi moj problem resio. Ako nemate, zamolio bih vas ako znate nekoga ko bi mi pomogao.

  Ovi na zapadu daju samo najobicnije sampone, kreme, koje mi nazalost nikada nisu pomogle.

  Unapred zahvalan, Dejan Vujovic.

  dejan vujovic 14. апр. 2010 18:57 Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *