O nama

Podelite na društvenim mrežama

Preduzeće LilaMa doo osnovano je u decembru 2009. kao naslednik firme „Ajur-veda doo“. Cilj našeg preduzeća je da omogući širokim slojevima stanovništva da uživa u dobrobitima koje pruža ajur-veda.

Osnivači i vlasnik Vladimir Čobić mnogo puta su se lično uverio u efikasnost, prirodnost i potencijal ajurvedskih biljnih preparata, preporuka za dnevnu i sezonsku rutinu, ajurvedskog načina ishrane za zdrave i bolesne ljude, ajurvedskih tretmana i tehnika za potpun razvoj duha, tela i okoline.

divider

Naš cilj: Da ponudimo najbolje ajurvedske proizvode iz oblasti biljnih i mineralnih dodataka ishrani, kozmetike i lične higijene i da predstavimo neke od vrhunskih tehnika joge, meditacije, disanja, fizičkih vežbi i sva druga teorijska i praktična znanja koja ajur-veda nudi za stvaranje harmoničnog, zdravog i dugog života.

divider

U šta verujemo: Verujemo da autentično, izvorno vedsko znanje ima ogromnu snagu da omogući bilo kome – nezavisno od pola, rase, vere, profesije ili uzrasta da dostigne i ispolji potpuni potencijal svoga duha i tela i tako živi srećno, zdravo i dugo.

Fotogalerija LilaMa

Naš moto je: „Najbolje iz ajur-vede“.

Danas u Indiji postoji više od 7000 registrovanih ajurvedskih proizvodjača i desetine hiljada neregistrovanih. Sve veći broj zapadnih kompanija deklariše svoje proizvode kao ajurvedske (pre svega proizvodjači kozmetike) i tako dovode u zabludu potrošače.

Svetsko tržište ajurvedskih proizvoda i usluga dostiglo je 62 milijarde dolara. Razumljivo je da u opštoj trci za profitom samo manji broj kompanija sledi izvorne recepture i ajurvedska pravila proizvodnje.

Naše preduzeće zastupa četiri velike i autentične ajurvedske kompanije iz Indije, od kojih je svaka lider u svom domenu:


Podelite na društvenim mrežama

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *