Nim gard

1,450.00рсд

Količina 60 kapsula

Kategorija:

Opis

Podelite na društvenim mrežama

Neem Guard

Hrana za zdravo telo i lepu kožu

 • Podmladjuje kožu
 • Jača imuni sistem
 • Smanjuje salo i debljinu
 • Čisti krv

7 Čudesnih uticaja nima na kvalitet vašeg života

Snaga indijske biljke nim (Azadirachta indica) naglašena je još pre 4.500 godina. Osnovne dobrobiti koja ona pruža su:

 1. Efikasna je kod kožnih infekcija, osipa i bubuljica.
 2. Jača imuni sistem.
 3. Uništava salo i žudnju za slatkišima i prejedanjem.
 4. Čisti krv i tako stvara prelepu i zdravu kožu.
 5. Ima antidijabetična svojstva.
 6. Snažno deluje protiv virusa, gljivica i bakterija.
 7. Uništava crevne parazite.

Nim (Azadirachta indica) je jedan od najmoćnijih čistača krvi i detoksikanata u ajur-vedi. Na persijskom jeziku ovo drvo se zove „drvo slobode“ a u vedskim tekstovima se slavi kao SARVA ROGA NIVARINS – to jest lek protiv svih bolesti. Pre nekoliko vekova nim je u Evropi i na Bliskom istoku dobio ime „blagoslovljeno indijsko drvo“ zbog svoje sposobnosti da leči akne, čireve i prišteve. Stotine naučnih publikacija širom sveta danas veličaju sposobnost ovog drveta da uništava bakterije, viruse i gljivice i da smiruje upale. Zahvaljujući protiv-upalnom delovanju uspešno se primenjuje kod bolova u zglobovima, mišićima i protiv groznice.

Neem Guard Logo

Zahvaljujući izuzetnim antibakterijskim i antialergenskim svojstvima nim efikasno deluje protiv najvećeg broja epidermalnih poremećaja kao što su akne, psorijaza i ekcemi. Gorki alkaloidi koje on sadrži smanjuju preterani šećer u krvi i stimulišu rad pankreasa.

Drvo nima ima veliki potencijal koji obuhvata delovanje na širok spektar telesnih problema koji uključuju bolesti koje se prenose polnim putem, krvne probleme, hronične čireve, probavne i nervne smetnje, bolesti uzrokovane parazitima (malarija) i dijabetes. Odlično deluje protiv gljivica, kvasnica, bakterija, virusa, crva i glista i smanjuje naslage sala.

Druga dva sastojka nim garda služe da pojačaju i prošire delovanje nima i uklone neželjeni efekat na vata došu. Sledeća tabela pruža jasan pogled na kompleksno delovanje nim garda i njegov sastav:

Savršena formula za dobro zdravlje

Neem (350mg.)
Neem(Azadirachta indica) – Koristi se u ajur-vedi protiv kožnih bolesti, bubuljica, dijabetesa, tumora, gojaznosti, artritisa, virusnih infekcija, žutice, za čišćenje krvi.
Giloy (75mg.)
Giloy(Tinospora cordifolia) – Ova biljka jača imunitet i smiruje virusne infekcije, alergije, kostobolju, žuticu i dijabetes.
Triphala (75mg.)
Triphala(phyllanthus emblica) – Kombinacija 3 mirobalana je odličan eliksir koji stvara telesnu ravnotežu. Čisti toksine i podmladjuje.

Doza

Uzimajte po dve kapsule ujutro natašte, sa vodom. Za maksimalne rezultate pijte trifalu pre spavanja. Svakodnevnom upotrebom nim garda vaše telo će postati zdravo i otporno na bolesti, a kvalitet vašeg života znatno bolji.

Klinička ispitivanja o delovanju biljnog dodatka ishrani – NIM GARDA:

Istraživanje je provedeno u OPD klinici u Indiji. Pacijenti oba pola su medicinski pregledani i dijagnostikovani pre uključenja u istraživanje. Ukupno je uključeno 49 žena i 31 muškarac. Sedam pacijenata je napustilo istraživanje pre kraja. U grupi su se nalazile osobe različitih zanimanja – domaćice, studenti, poslovni ljudi, službenici. Njihov uzrast je varirao od sedam do 53 godine. Istraživanje je trajalo devet meseci a svaki pacijent je koristio nim gard tokom tri meseca. Stanje njihovog zdravlja je ocenjivano na svakih 10 dana.

Pacijenti su uzimali svakoga jutra na prazan stomak po dve kapsule nim garda sa vodom. Svaka kapsula je sadržala 350mg praha nima i po 75 mg giloja i trifale.

BolestBroj pacijenataSlab odgovorDobar odgovorOdličan odgovor
Total73112735
     
Bubuljice / akne272718
Gljivične infekcije15348
Alergije / Koprivnjača4022
Kontaktni dermatitis3120
Gojaznost4022
Ekcem8242
Leukoderma5320
Čirevi4013
Psorijaza3030
     

Clinical Trial of Neem Guard


Podelite na društvenim mrežama

96 recenzija za Nim gard

 1. MissE

  Odličan proizvod

 2. Mira

  Videla sam da za ravnožu metabolizma, mršavljenje i detox preporučujete nim gard, Kapha čaj i trifala kapsule. Zanima me da li postoje neke kontraindikacije za upotrebu neki od ovih preparata za osobu sa bronijalnom astmom, blago povišenim pritiskom (pod terapijom je normalan) i insulinskom rezistencijom?

  • Čobić Vlada

   Sve tri stvari koje ste nabrojali najčešće nastaju zbog poremećene kapha doše i nakupljanja različitih taloga u organizmu. A ona tri gore pomenuta proizvoda izbacuju taloge i viškove i smanjuju kapha došu, tako da nisu kontraindikovani. Ako uzmemo u obzir da uskoro počinje prelaz iz zime u proleće, kada je kapha doša na svom vrhuncu, onda je pravo vreme za detoksikaciju, za prolećno čišćenje organizma. I za laku, tečnu, toplu i lako svarljivu hranu.

 3. Aleksandra

  Poštovani, da li je ovaj suplement pogodan za tinejdžera koji ima problem s bubuljicama na licu ?

  • Čobić Vlada

   Veoma pogodan.

 4. Flora

  Postovani ,od proizvoda dali imate nesto sto utice za mrsavljene?

  • Čobić Vlada

   Kapha čaj, trifala, nim gard, art plus.

 5. Boban

  Postovani.
  Dali moze da se koristi istovremeno Brahmi kapsule,Nim gard kapsule i Trifala ?
  Pozdrav… Boban

  • Čobić Vlada

   Mogu da se koriste svi u isto vreme.

 6. Danijel

  Postovani, da li se neem moze koristiti kod kandidijaze u crevima, grlu,nosu..?

  • Čobić Vlada

   Može.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *