Proizvodi

Naš cilj je da ponudimo najbolje ajurvedske proizvode iz oblasti biljnih i mineralnih dodataka ishrani, kozmetike i lične higijene i da predstavimo neke od vrhunskih tehnika joge, meditacije, disanja, fizičkih vežbi i sva druga teorijska i praktična znanja koja ajur-veda nudi za stvaranje harmoničnog, zdravog i dugog života.

Kozmetika

Ekstrakti odabranog bilja poboljšavaju sjaj, zategnutost i strukturu kože, "peglaju" bore, uklanjaju fleke, mrlje i nečistoće. Ajurvedsku kozmetiku koristile su najpoznatije lepotice Starog sveta – od Indije, preko Persije i Grčke do Rima. Podmladite se i ulepšajte se i vi!

Novo  Popularno  Borofine
Borofine
Indijska kana (hena)
Novo  Pilex mast
Pilex mast
Popularno  Ružina vodica
Ružina vodica
Sapun od ruže
Sapun Kapha
Sapun Vata

Usna higijena

Loš zadah iz usta, krvarenje desni, sunđeraste desni, karijes i paradontoza, zubni kamenac i slični problemi javili su se bar jednom u životu svakog savremenog čoveka.

Majka priroda podarila nam je trave i plodove gorkog, oporog i ljutog ukusa za borbu protiv gore navedenih tegoba. Ajurvedska nega zuba, desni i čitave usne duplje – večni blagoslov Majke Prirode u savremenom pakovanju!

Rasajane

Legendarni ajurvedski eliksiri za održavanje mladolikosti, dugovečnosti, snažnog duha i tela neophodni su čoveku 21. veka u borbi protiv stresa, nečistog vazduha, hrane i vode koje sadrže ostatke pesticida, herbicida, deterdženata, teških metala i drugih izvora zagađenja. Rasajane su idealne za borbu protiv slobodnih radikala.

Ulja

Novo  Popularno  Baidyanath balm
Baidyanath balm
Popularno  Brahmi amla ulje
Brahmi amla ulje
Popularno  Mahanarajana ulje
Mahanarajana ulje
Popularno  Susamovo ulje
Susamovo ulje

Začini

Snažno i potpuno varenje je temelj zdravog i jakog tela. Redovna upotreba začina pospešuje Agni – vatru varenja i tako jača imunitet, snagu i inteligenciju.

Suplementi

Vekovima proverene ajurvedske trave koriste se za proizvodnju zdravih, efikasnih i bezbednih preparata za svakodnevnu upotrebu. Recepti potiču iz hiljadama godina starih spisa (Čarak i Sušrut Samhite, Vagbata...). Primenom savremene tehnologije obezbeđuje se stroga kontrola kvaliteta u svim fazama proizvodnje, a moderna pakovanja prikladna su za ubrzani ritam savremenog života.

Novo  Diabecon
Diabecon
Novo  Popularno  Ardjuna
Ardjuna
Lozenge protiv kašlja
TRIFALA KAPSULE
Novo  STRES GARD
STRES GARD
Popularno  Art+
Art+
Cystone tablete
Novo  Liv 52
Liv 52
Popularno  Nim gard
Nim gard
Novo  Pilex
Pilex
Popularno  Sitopaladi čurna
Sitopaladi čurna
Novo  Speman
Speman
Popularno  Trifala
Trifala

Ajurvedski napici

Popularno  Organski Vata čaj
Organski Vata čaj
Popularno  Organski Pita čaj
Organski Pita čaj

Mirisni štapići

Novo  Dijamant
Dijamant
Novo  Divine flora
Divine flora
Novo  Vanila
Vanila
Sandal DE LUX
Novo  Jasmin
Jasmin
Novo  Lavanda
Lavanda
Novo  Ruža
Ruža

Knjige

Ajurvedski kuvar “Kuvajte srećno - živite večno“, autora Vladimira Čobića i “Ajurveda: Nauka o dugom i zdravom životu“, od istog autora.

266 komentara

 1. Dina

  Postovanje,da li preporucujete trifalu kao preventivu kao vrstu ciscenja organizma vrstu detoksikacije ,godinama koristim glinu na prelasku godisnjih doba pa me trifala zaintereso ala nemam konk.problem.
  Suprug ima visok pritisak i holesterol znam za njega da on moze.. Kao nekome ko se informise ovim putem mozete li mi reci koliko je ona organska tj.postoji li sertifikat o kvalitetu i poreklu proizvoda,danas svasta imamo u ponudi na trzistu.
  Hvala Vam,
  Srdacan pozdrav.

  • Čobić Vlada

   Trifala upravo služi za opštu detoksikaciju organizma. Ona nije lek za neki odredjeni problem, već čisti želudac, tanko i debelo crevo, jetru, žuč, pankreas, krv, oči i kožu. Zdravstvene dobrobiti koje nastaju kod bolesnih ljudi samo su posledica tog pročišćavajućeg dejstva.
   Trifala koju mi prodajemo nije organska, nego iz konvencionalne proizvodnje. Proizvodjač je največa svetska kompanija iz oblasti ajurvede, Shree Baidyanath Bhavan, to jest Good Care Pharma, kako se oni predstavljaju za zapadno tržište. Sertifikat o poreklu nije bitan, bitne su laboratorijske analize koje se rade pri uvozu svake nove serije, a iz tih analiza se vidi da je sadržaj herbicida i pesticida veoma blizu nuli, skoro da ih nema, što se retko sreće u konvencionalnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

 2. MARINA

  DA LI IMATE NESTO ZA CISCENJE LIMFNIH SUDOVA I ZA BOLJU APSORPCIJU PROTEINA

 3. Čobić Vlada

  Probajte sa isabgolom. Pogledajte na stranici: https://www.ajur-veda.rs/proizvodi/isabgol-indijska-bokvica/

 4. Zorica

  Aloja vera krema me interesuje,vec dugo je nemate na stanju,kada ce biti i dali bih mogli ds mi posaljete dok vam stigne.Hvala
  Radovac Zorica
  Backa 1
  21460 Vrbas

 5. Radha

  Kosa mi mnogo opada nakon porođaja, ima li rešenja tome i kako ajurveda gleda na to? Ja sam pita kafa, ali mi je kosa vata – suva tanka retka.. I inače se oduvek mučim sa svojom slabom kosom. Takođe me interesuje tumačenje hormona i njihovog poremećaja sa aspekta ajurvede.
  Puno hvala :)

  • Čobić Vlada

   Tokom trudnoće veoma se povećava pita doša koja predstavlja metabolizam. Sam čin radjanja najviše remeti vata došu, dolazi do odliva krvi itd. što može da naruši rad raznih organa i sistema organa. Opadanje kose neposredno je povezano sa ranđaka pitom – jetrom i krvlju. Dakle, zdrava i jaka jetra daje zdravu i gustu kosu. Hormonalni sistem – prenošenje različitih poruka od organa do organa, podsticanje ili kočenje određenih procesa u telu, najviše je pod kontrolom vata doše. Naravno, ne mogu sada ovde u komentaru teksta da ulazim u detalje i duboku ajurvedsku mudrost, ovo su neke osnovne smernice. Ukratko, najviše pažnje obratite na svoju poremećenu pita došu, a zatim i na vata došu.

 6. Jelena Bjedov

  Poštovani da li imate proizvod za lecenje oštećenih krvnih sudova mozga

  • Čobić Vlada

   Takav proizvod ne postoji. Proizvodi koji mogu da doprinesu procesu prirodnog zaceljenja su: Čijavanpraš, trifala čurna, Ma 505, Arjuna kapsule, pita čaj – zavisno od uzrasta, telesne gradje i stanja osobe koja je u pitanju. Pogledajte ove proizvode na našem sajtu, pa ćete imati neku ideju kako oni deluju.

 7. Slavica

  Poštovani,interesuje me da li imate Trikatu kapsule i Amalaki i koja je cena?

 8. Zdravo

  Dobar dan da li nesto imate,za ciscenje bronhija hvala

  • Čobić Vlada

   Sitopaladi čurna, vata čaj, trifala čurna, čijavanpraš… U zavisnosti od toga šta je uzrok, godina, opšteg zdravstvenog stanja…

 9. Tina

  Postovani,
  Interesuje me da li su proizvodi koji prodajete organskog porekla? Konkretno mislim na proizvodjaca Himalaya?
  NIgde ne vidim ni jedan pecat, deklaraciju da su iz organskog uzgoja, ne mislim ni da je to relevatntno, s obzirom da se za nase trziste svasta uvozi, a deklaracije manje-vise kupuju, ali koliko ste Vi sigurni u proizvode i kako su se pokazali medju korisnicima? Hvala unapred.
  Srdacan pozdrav.

  • Čobić Vlada

   Neki od proizvoda koje prodajemo su “organski“ i imaju sertifikat “organic“. To su čajevi vata, pita i kapha, ma 505. Svi ostali proizvodi su iz konvencionalne proizvodnje (sapuni i šamponi imaju BDIH sertifikat). U proizvode koje nudimo i u maloprodaji i u veleprodaji veoma sam siguran, jer su se odlično pokazali ne samo kod nas, već i širom sveta. I to tokom mnogih godina, pa i decenija. Malo šire gledano, vekovima.

 10. ljubinka

  molim vas dali imate neki proizvod koji bi mi vi preporucili za ekceme,hvala

RSS

Postavite komentar u vezi "Proizvodi"

Možete koristiti Kontakt stranu ako ne želite da sadržaj bude javno objavljen.