Smeđa kana

600.00рсд

Kategorija:

Opis

Podelite na društvenim mrežama

PRIRODNO SMEĐA

Prirodno smeđa boja za kosu je inovativni proizvod naročito osmišljen tako da boji kosu u tamno smeđu (braon) boju, na 100% prirodan način. Ova posebna formula sastoji se od izvanredne mešavine prirodnih boja, kao što su biljke kana i indigo, a takođe i biljaka korisnih za zdravlje i lepotu kose – amle, oraha, šikakaija, nima i piskavice.

Naša PRIRODNO SMEĐA boja za kosu:

 

• Sadrži 0% hemikalija
• Sastoji se isključivo od vekovima proverenih biljaka
• Podstiče bujnost i sjaj kose
• Odličan je kondicioner i regenerator
• Delotvorno pokriva sede
• Dobra je za zdravlje kose

Način upotrebe:

Potopite prah u dovoljno vruće vode (oko 50 C), da se napravi gusta pasta (gustine kiselog mleka) i ostavite da odstoji desetak minuta. Podelite kosu na 4 dela i na svaki od njih ravnomerno nanesite pastu, idući od korena prema vrhu vlasi. Sakupite kosu u punđu i utrljajte u nju ostatak paste. Umotajte kosu peškirom (najlon kesa ili kapa za plivanje su druga mogućnost) i ostavite da stoji oko dva sata. Nakon toga dobro isperite kosu (samo vodom, bez šampona). Sušite fenom desetak minuta, radi boljih rezultata.

Napomena: Kosa će punu boju dobiti u roku od 48 sati.


Podelite na društvenim mrežama

12 recenzija za Smeđa kana

 1. Maja

  Da li smedja kana moze da se koristi na tamnosmedje farbanoj kosi? Da li ce imati efekta ili moram da cekam da izraste prirodna kosa?

  Takodje, u slucaju da mesam kanu i indigo, koliko dugo se mesavina drzi na kosi?

  • Čobić Vlada

   Može da se koristi na farbanoj kosi.

 2. Jasmina

  Poštovani,
  već nekoliko godina , zbog problema koje imam sa alergijama na sintetičke farbe za kosu, koristim vašu Crnu kanu, koja je mešavina indiga i kane. Primećujem da nemate u ponudi više proizvod koji se zove Crna kana. Da li je proizvod koji se naziva SMEDJA kana identičan kao CRNA LIlaMa kana?
  Pozdrav.

  • Čobić Vlada

   Proizvod koji se naziva smeđa kana daje smeđu boju, a proizvod koji se naziva crna kana daje crnu boju. Dakle, nisu identični.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *