Upitnik / otkrijte svoj psiho – fiziološki tip

Vata
Pita
Kapha

Vata je suva, hladna i pokretna Pita je vruća i precizna Kapha je čvrsta i jaka
Psihofiziološki tipovi - principi odredjivanja tipa, i osobine
Ostali sajtovi na kojima možete proveriti svoj psihofizički tip

10 komentara

 1. Jadranks kovscevic

  Vata 14 pita 8 ne razumijem

 2. OZRENKA

  MOJ TEST JE VATA8,PITA12, I KAPHA3. NEZNAM STA DA VAS PITAM POZNAM SEBE ALI ETO . POZDRAV

 3. dragana

  NA TESTU SAM DOBILA OVAJ ODGOVOR
  Vata–pita Vata–kapha Pita–kapha , MOLIM VAS KOMENTAR

  • Čobić Vlada

   Radili ste tri testa, a ni jedan niste uradili kako valja. Zato imate tri različita rezultata. Nadam se da ste se bar lepo zabavili.

 4. Amela

  Obzirom da u zadnje vrijeme lako zaboravljam, dekoncentrisana sam i slabije pamtim, da li uz triphalu i shatavari mogu uzimati i brahmi. Ukoliko mi preporučujete da uzimam i brahmi, molim da napišete kada i kako da koristim. Ili mi preporučujete nešto drugo za probleme koje imam (cista na jajniku, miom, zaboravnost…) Hvala puno. Srdačan pozdrav.

  • Čobić Vlada

   Pomešajte punu kašičicu šatavari praha sa pola šolje toplog kravljeg mleka i kašičicom šećera i popijte uveče pre spavanja. U isto vreme uzmite i jednu kapsulu brahmi. Ujutru, odmah posle budjenja i jutarnje higijene popijte punu kašičicu praha trifale, sa malo tople vode.

 5. Amela

  Imam 54 godine. već duži niz godina imam cistu na jajniku i miom na maternici. počela sam da koristim triphalu prah i shatavari. oboje pijem ujutro prvo triphalu, a onda nakon pola sata shatavari. da li je to u redu i šta mi vi preporučujete i kako da uzimam. hvala puno.

  • Čobić Vlada

   Preporučujem vam da šatavari uzimate uveče pre spavanja, a trifalu ujutro na prazan stomak. Šatavari uveče sa mlekom deluje opuštajuće, pomaže da san bude dublji i okrepljujući. Plus smiruje emocije i ovu veliku vrućinu. Koristite ova dva preparata tri meseca, pa javite kako napredujete.

 6. Jadranka

  Imam manjak energije,puno sluzi ili šlajma .50 godina i skolna aksioznosti.Ako nije problem da mi preporučite koje proizvode da pijem.Unapred zahvalna i veliki pozdrav!

  • Čobić Vlada

   Čijavanpraš, pita čaj (samo tokom leta, negde do kraja septembra), MA 505 ili trifala čurnu.

RSS

Postavite komentar u vezi "Upitnik"

Možete koristiti Kontakt stranu ako ne želite da sadržaj bude javno objavljen.