Novo u LilaMa – Kvalitetni mirisni štapići

Autor
Podelite na društvenim mrežama

Kvalitetni mirisni štapići

Mirisni štapići se hiljadama godina koriste za smirenje duha, poboljšanje koncentracije i jasnoće uma, pročišćavanje ozračja od stresa i negativnosti i za stvaranje prijatnog i dobrog raspoloženja. Uputstva za njihovu primenu postoje u svetim spisima svih poznatih kultura, uključujući i stari i novi zavet i koran.

Mirisni štapići: Roshni – amber aroma, Suraj sandal, Nandi Wonder Flora

Sistematska upotreba mirisnih štapića prvi put je opisana u ajurvedskim tekstovima i služila je prvenstveno za očuvanje zdravlja. Danas se njihova primena najčešće povezuje sa duhovnim ceremonijama Istoka (Indija, Indokina,Tibet, Kina, Japan…) ali i sa meditacijom, molitvom i uopšte stvaranjem zdrave, pročišćene i uzvišene atmosfere.

Vodeći proizvođači

Prestonica mirisnih štapića u Indiji je država Karnataka, a gradovi Misore i Bangalor su vodeći proizvodni centri prirodnih, kvalitetnih, ručno valjanih štapića. Karnataka obiluje ogromnim šumama mirisnog drveća, naročito sandala, što joj daje neiscrpnu sirovinsku bazu.

Kompanija ASWATHIAH & BROSS iz Bangalora, spada u gigante u ovoj vrsti proizvodnje i odlikuje se postojanim kvalitetom i tradicionalnom izradom (prirodne sirovine, ručno valjani štapići) kvalitetnih mirisnih štapića. Za početak, predstavljamo vam tri veoma popularne robne marke: SURAJ SANDAL, NANDI WONDER FLORA i ROSHNI.

Mirisni štapići


Podelite na društvenim mrežama
Article Categories:
Vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *