Obeslim – vitki i zdravi na prirodan način

Autor
Podelite na društvenim mrežama

Proizvod trenutno nije u našoj ponudi.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Obeslim – odabranu mešavinu vekovima korišćenih trava za pravilan metabolizam masnoća. Višak holesterola i triglicerida, masno potkožno tkivo, celulit i naravno gojaznost su samo neki od pokazatelja da je metabolizam masnih materija u organizmu narušen.

Obeslim je mudro izbalansirana mešavina sedamnaest ajurvedskih trava, od kojih su naročito značajne sledeće tri grupe:

  • Gugulu (Commiphora mukul) je specijalna smola čiji je najvažniji kvalitet da ima sposobnost da bukvalno „struže“ skorele masnoće sa zidova krvnih sudova, zglobova i drugih dubljih tkiva.
  • Trifala (amalaki, bibhitaki i haritaki) je naročito važna zato što uništava duboko ukorenjene toksine obavijene masnim tkivom.
  • Trikatu (crni biber, dugi biber, đumbir) pojačava vatru varenja i tako „spaljuje“ višak masnoća u sistemu za varenje i sprečava dalje nakupljanje masti u telu.

Obeslim

Naravno, Obeslim nije nikakva „čudotvorna“ kapsula, već je neophodno dovesti u red navike u ishrani i dnevnoj rutini. Sinergijom ova tri faktora (odličan preparat, pravilna ishrana, redovna fizička aktivnost) majka priroda će vam vratiti vitak i zdrav izgled, dobro raspoloženje i osećaj svežine i poleta!


Podelite na društvenim mrežama
Article Categories:
Vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *