Proširenje prodajne mreže

Autor
Podelite na društvenim mrežama

prodajnu mrežu obogatili sa još nekoliko prodajnih mestaVelika nam je čast što možemo da objavimo da smo našu prodajnu mrežu obogatili sa još nekoliko prodajnih mesta u gradovima Srbije.

Ukoliko ste i Vi zainteresovani za saradnju, imate prodavnicu i želite svoju ponudu da oplemenite i Ajur-veda proizvodima, pošaljite nam poruku sa naše kontakt strane.

Ajur-veda prodajnoj mreži su se pridružili Biocandy shop iz Novog Sada, Tara Centar, Zlatno zrno i Apoteka CIBA iz Beograda, a „ušli“ smo na velika vrata i u Bajinu Baštu – naše proizvode u tom gradu sada možete naći u prodavnici Sokolina d.o.o.

Kompletan spisak prodavnica možete naći na strani Prodajna mesta.


Podelite na društvenim mrežama
Article Categories:
Vesti

Komentari

 • U celoj BiH trenutno nemamo ni jedno prodajno mesto. Najbolje je da zamolite nekoga ko dolazi do Šapca, Novog sada, Beograda itd da vam kupi proizvod koji želite. Ili, pozovite Tahira Kalauzovića iz Sarajeva na broj 061 200 438 pa vidite sa njim da vam nekako dostavi to što želite.

  Čobić Vlada 2. apr. 2010 18:14 Odgovori
 • Da li postoji neko prodajno mjesto na teritoriji Republike Srpske? Postoji li mogucnost da se neki od ovih proizvoda naruci preko Interneta? Hvala.

  Danijel 16. mar. 2010 22:17 Odgovori
 • Da, možete.

  Čobić Vlada 4. mar. 2010 17:24 Odgovori
 • Da li mogu koristiti Trifala – obzirom da imam nizak pritisak? Hvala.

  Ivana 1. feb. 2010 13:48 Odgovori
 • Kod upornih i dugotrajnih stanja obratite se hirurgu.

  Hemoroidi su posledica veoma loših navika u ishrani.

  Čobić Vlada 29. jan. 2010 23:40 Odgovori
 • Zanima me imate li ista protiv hemoroida II/III gr.?

  srdjan 15. dec. 2009 22:58 Odgovori
 • Za različite kožne probleme, uključujući i psorijazu, najtoplije Vam mogu preporučiti nim gard, čandrika ajurvedski sapun i sidha ajurvedski šampon. Preparate koje ste pomenuli nismo u mogućnosti da nabavimo.

  Čobić Vlada 28. okt. 2009 16:21 Odgovori
 • Poštovani, zanima me da li će uskoro biti u ponudi neki od preparata za lečenje psorijaze: 777 ulje, psorolin krema, psorolin sapun, Eves Arnica Neem šampon, i td.

  Goran 5. okt. 2009 13:40 Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *