Kvalitet bez premca – ponovo u Srbiji!

Autor
Podelite na društvenim mrežama

Kompanija Maharishi Ayurveda Products India važi kao najbolja od najboljih u svojoj industriji, jer upravo zahvaljujući proizvodima sa oznakom MAPI, ajur-veda je doživela popularnost i slavu u SAD i Zapadnoj Evropi, a potom procvat i priznanje širom celog sveta.

Maharishi Ayurveda Products India (MAPI) sertifikati

Oznaka MAPI je već, sama po sebi, više nego dovoljan dokaz kvaliteta – ako je nešto „MAPI“, onda je to zaista vrhunska ajur-veda!

Maharishi Ayurveda Products India (MAPI)

U ponudi imamo pregršt MAPI proizvoda – čajeve (vata, pita, kapha) od sertifikovano organskih biljaka, pažljivo odabranih i krajnje delotvornih. Zatim BDIH sertifikovano prirodnu kozmetiku – sapune (ruža, kapha, vata) i šampone napravljene od najčistijih i najboljih sirovina (za suvu i iskrzanu kosu, protiv peruti), a uskladjene sa drevnim receptima za zdravlje i lepotu. Radimo na tome da obezbedimio i MAPI biljne dodatke ishrani vrhunskog kvaliteta.

Ne planiramo tu da stanemo – već imamo planove za dalje, a ujedno pratimo svaki vaš komentar. Zajedno ćemo odlučiti šta će biti sledeće, ali već unapred znamo: biće to najbolje od najboljeg, a nosiće oznaku MAPI!


Podelite na društvenim mrežama
Article Categories:
Vesti

Komentari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *