Matha Exports International

Опис

Podelite na društvenim mrežama

Poslovni partneri

Matha Exports International je proizvođač i izvoznik većeg broja proizvoda od hene, koji uključuju različite vrste boja za kosu, kozmetiku, šampone, prirodni indigo itd.

Matha Exports InternationalKompanija poseduje sertifikat ISO 9001:2008 i izvozi širom sveta, uključujući Japan, Koreju, Singapur, Tajvan, Australiju, Francusku, SAD, Britaniju, Afriku…

Svoj ugled je stekla zahvaljujući rigoroznim standardima u kontroli i unapređivanju kvaliteta i naravno zbog poslovnosti i poslovne korektnosti.

U velikoj ligi proizvođača i izvoznika proizvoda od hene, Matha se nalazi pri vrhu tabele upravo zbog jednousmerenosti ka stvaranju širokog, jedinstvenog i vrhunskog opsega proizvoda u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

Kompanija dobija izuzetne ocene za stalne napore u oblastima istraživanja, razvoja i planiranja.

Matha Exports veb sajt

Matha Herbs veb sajt


Podelite na društvenim mrežama

1 рецензија за Matha Exports International

 1. Olivera

  Zdravo,
  da li prodajete kanu za tetovažu? Ako da da li je to dovoljno za tatto ili bih trebala da uzmen i još neki proizvod, hidrogen, kamen is sl …
  Hvala

  • Čobić Vlada

   To biste morali da pitate nekog ko se bavi tetovažom. Ova kana je prosto kana i u Indiji se ona koristi kao boja za mnoge stvari, uklučujući i bojenje kože. A šta ide za tetovaže, stvarno ne znam.

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *