Matha Exports International

Opis

Podelite na društvenim mrežama

Poslovni partneri

Matha Exports International je proizvođač i izvoznik većeg broja proizvoda od hene, koji uključuju različite vrste boja za kosu, kozmetiku, šampone, prirodni indigo itd.

Matha Exports InternationalKompanija poseduje sertifikat ISO 9001:2008 i izvozi širom sveta, uključujući Japan, Koreju, Singapur, Tajvan, Australiju, Francusku, SAD, Britaniju, Afriku…

Svoj ugled je stekla zahvaljujući rigoroznim standardima u kontroli i unapređivanju kvaliteta i naravno zbog poslovnosti i poslovne korektnosti.

U velikoj ligi proizvođača i izvoznika proizvoda od hene, Matha se nalazi pri vrhu tabele upravo zbog jednousmerenosti ka stvaranju širokog, jedinstvenog i vrhunskog opsega proizvoda u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

Kompanija dobija izuzetne ocene za stalne napore u oblastima istraživanja, razvoja i planiranja.

Matha Exports veb sajt

Matha Herbs veb sajt


Podelite na društvenim mrežama

Recenzije

 1. Olivera

  Zdravo,
  da li prodajete kanu za tetovažu? Ako da da li je to dovoljno za tatto ili bih trebala da uzmen i još neki proizvod, hidrogen, kamen is sl …
  Hvala

  • Čobić Vlada

   To biste morali da pitate nekog ko se bavi tetovažom. Ova kana je prosto kana i u Indiji se ona koristi kao boja za mnoge stvari, uklučujući i bojenje kože. A šta ide za tetovaže, stvarno ne znam.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *