LilaMa na Danima kafe i čaja – Delta City

Autor
Podelite na društvenim mrežama

Dani kafe i čaja

U centralnom atrijumu Delta City-ja, od 11. do 13. marta 2013 godine je održana manifestacija pod nazivom „Dani kafe i čaja“, na kojoj smo učestvovali i posetiocima predstavili, osim čajeva, i sve ostale proizvode iz naše ponude.

Na trodnevnom „sajmu“ ovih popularnih napitaka koji su organizovali Pen Art Centar i Delta City, posetioci su imali prilike da probaju kafu i čajeve poznatih proizvodjača – kako domaćih, tako i stranih, kao i da iz prve ruke, od strane eksperata koji su predstavljali svoju ponudu, dobiju savete i preporuke u vezi pripreme i konzumiranja.

Naravno, na našem štandu je vladalo najveće interesovanje za organske Vata, Pita i Kapha čajeve, obzirom da su jedinstveni na našem tržištu. A potom je, u vrlo prijatnom ambijentu kakav je glavni hol Delta City-ja, pažnju posetilaca kao po pravilu privlačio i neki od drugih proizvoda, tako da smo imali prilike da porazgovaramo i o ajurvedskoj nauci, meditaciji, o našim publikacijama, kao i dostupnosti naše ponude u drugim gradovima i za naručivanje putem interneta.

U nastavku sledi jedna mala fotoreportaža sa ovog dogadjaja, kojom želimo da dočaramo delić atmosfere sa i oko naše postavke.

Dani kafe i čaja su poslužili kao odličan „izgovor za razgovor“ – imali smo prilike da odgovorimo na dosta pitanja iz oblasti kojom se bavimo, a takodje i da od posetilaca dobijemo sugestije i predloge koji su vezani kako za naš asortiman, tako i za rad sajta LilaMa.

Na našem štandu se mogao besplatno dobiti časopis za zdravije i srećnije življenje – „Živeti zdravije„.

Borovea kreme – za ruke i noge, i ostali kozmetički proizvodi su namenjeni za oba pola, a i budili su interesovanje ravopravno – i kod dama, i kod gospode.

Na Danima kafe i čaja, pokazali smo još jedan napitak – Kumari asava – vino od aloje.

Linkovi

Delta City:
„Dani kafe i čaja“ u Delta Cityju

Dan u Beogradu:
Dani kafe i čaja u Delta Cityju


Podelite na društvenim mrežama
Article Categories:
Vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *